Ensin pyytelen anteeksi ATC ja Inchie korttien myöhästymistä! Olen ollut kipeä, enkä ole jaksanut juurikaan nousta sängystä enkä ajatellakaan korttien tekemistä. Laitan kortit tulemaan alkuviikosta.

~~~~~~~ ¤ ~~~~~~~

Tässäpä nyt sitten kuva ensimmäisitä nukkekotiin tekemistäni Cernitmassa kokeiluista.

456458.jpg

Tuossa siis hammasharja, paistettuja kananmunia ja kääretorttua : )

~~~~~~~ ¤ ~~~~~~~

Saan huomenna ompelukoneen : D Piti eilen mennä ostamaan kangasta ja muita tarvikkeita laukkua varten. Olen etsinyt mieleistä laukkua melkein koko talven, mutta aina niissä on jokin vika: muuten hyvä, mutta väri on kamala, liian iso, liian pieni, rumia yksityiskohtia....

Teen siis ihan itse omilla kaavoilla... Saas nähdä mitä saan aikaiseksi.

456534.jpg

Pohjalla tuossa on ruskea kangas, josta tulee laukun päälikangas, lammaskuvioisesta tulee vuori ja nuista renkuloista hihnaan "pidikkeet". Pitää ostaa vielä yksi vetoketju sisätaskua varten.

~~~~~~~ ¤ ~~~~~~~

Tein ystävälleni ruskeasta Novitan Tenneseestä Esther-kassin, unohdin vain kuvata sen. Suraavasi projektiksi ajattelin ottaa koukulle Vilman aivan ihanan Rinsessalaukun. Nyt kun kesä on tulossa täytyy etsiä siihen jokin ihana kesäisen hempeä väri. Kahvatkin on jo valmiina, kiitos SNYni!

~~~~~~~ ¤ ~~~~~~~

SNYstä puheen ollen, sain viikolla ihanan paketin! Kerä Alpaca-lankaa sekä kerroslaskurin. Kuvasta jäi puuttumaan puikkomitta, kun niin innoissani äsken kuvasin ihanaa pakettia : D

KIITOS!

456595.jpg

~~~~~~~ ¤ ~~~~~~~