Nukkekoti kotiutui torstaina, vihdoin. Se saikin heti asukkaan ; D

426405.jpg

Siiri oli sitä mieltä, että tämä on hänen kotinsa.

Ideat alkoivat heti raksuttaa päässä, on ihan eri asia suunnitella kaikkea nyt kun talo on oikeasti tuossa. Olen päättänyt tehdä taloon teraasin tuohon oikeaan reunaan, toteutuskin on jo miehen kanssa suunniteltu, portaat vain tuottavat ongelmia... Miten ne kannttaisi tehdä?

Käytiin eilen Ideaparkissa ja sieltä tarttui mukaan Toys 'R Us -lelukaupasta My Little Home sarjan makuuhuoneen kalusteet. Olen päättänyt, että jos ostan jotakin kalustetta yms. , niin se ei ole Lundbyä. Ensinäkin ne ovat niin kalliita ja toiseksi en oikein pidä niistä edes : / No, mutta siis nämä nyt ostamani ovat mielestäni aivan ihania. Kalusteet ovat puusta, eikä niissä ole väriä, joten ne on helppo tuunata omanlaisiksi. Ostin myös Tiimarista kaksi ns. koristetuolia, jotka sijoitan sitten terassille.

426428.jpg 426425.jpg

Vasemmalla siis makuuhuoneen vaatekaappi ja terassituolit ja oikealla sänky, yöpöydät ja lamput. Sängyssä oli valmiiksi tuollainen [päivä?]peitto ja tyynyt, mutta tuo kangas ei oikein ole mieleen, joten päällystän ne sitten mieluisiksi. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi näiden kanssa ; )

Ajattelin aloittaa projektin rappaamalla talon ulkoseinät, ne ovat todella kamalat. Katto on myös katastrofaalinen, joten se hiotaan ja maalataan uudestaan. Nämä taitavat nyt olla ensimmäiset projektit. Myös perheen metsästys on vireillä koko ajan. En haluaisi nukkeja perheenjäseniksi, olen huomannut myös monella olevan nalleja asukkaina... Mitähän minä keksisin?

-Martse