... Olen ollut laiska päivittämään *punastelee*

Töissä on ollut yhtä hässäkkää kun kaikki ovat kevätflunssassa ja sijaisia on vähän tarjolla, joten ylitöissä joutuu olemaan : /

Sain tuossa jokin aika sitten miehen tädiltä kassillisen lankoja : ) Hän kun päivitteli, että mihin laittaisi kaikki lankajämänsä, niin minähän heti lupasin ottaa. Ajattelin, että ne ovat jotakin pieniä keriä, mutta suu oikein loksahti auki kun sain kassin käteeni: 44 kerää lankaa!

484716.jpg

Kuva on hiukan huono, eivätkä kaikki langat mahtuneet mukaan, mutta saahan tästä sen käsityksen kuitenkin, että eivät nuo nyt ihan jämälankoja taida olla ; )

Kassissa oli

              • 7 ruskeaa kerää
              • 7 punaista kerää
              • 7 sinistä kerää
              • 5 mustaa kerää
              • 7 harmaata kerää
              • 6 valkoista kerää
              • 5 beigeä kerää

Värejä on montaa eri sävyä ja langoissa sellaisia nimiä, joita en ole ennen kuullutkaan.

~~~~ ¤ ~~~~

Tein tuossa yhtenä lauantaina ystävälleni ruskean Esther -kassin, mutta unohdin kuvata sen. Nyt olen pääsiäisen kunniaksi virkkailut Möhönasun ohjeella kanoja, en vain ole saanut kuvattua niitä vielä. Ne ovat todella helppoja yksinkertaisia ja ihania koristeita!

Aloitin myös tekemään pääsiäiskranssia oveen. Ohjeen bongasin uusimmasta Askartelulehdestä.Töissä ollaan lasten kanssa tehty myös ihania pääsiäisaskarteluja ja olen koplannut mallit itsellenikin... Ne ovat jostain 80-90 luvuilta ja ei taida ihan heti tulla vastaan (nykyään taidetaan käyttää niitä uusimpia malleja). Työkaverillani, kun on ollut päiväkodissa jo toistakymmentä vuotta töissä, on ihan hurjan paljon kaikkia malleja ja olen saanut luvat koplata niitä... Aivan ihania juttuja olen löytänyt! Hänellä on myös 2 kansiollista vanhoja askartelulehtiä, joissa on kaikkea ihanaa.

~~~~ ¤ ~~~~

Pari viikkoa sitten saamani ompelukone on edelleen nurkassa häpeämässä... En ole siis saanut sitäkään otettua esille... Nyt pitäisi hieman helpottaa töissäkin ja ihanaa kun on tuo pääsiäinen ensiviikolla. Ehtii ottaa hiukan aikaa itselleenkin ja taas väkertämään ihan omilla kätösillään : )

~~~~ ¤ ~~~~