Tein tänään ihka ensimmäiset nukkekodin ruokakokeilut, onnistuivat... tai sitten eivät : ) Kuvankin otin, mutta en ole saanut aikaiseksi siirtää sitä kamerasta koneelle. Ei ollut niin helppoa kun olin kuvitellut ja hermoja säästääkseni tein vain kääretorttu paloja, paistettuja kananmunia ja yhden hammasharjan : D

Olen piirrellyt kaavoja Nukkekoti -kirjasta huonekaluja varten ja ajattelin huomenna alkaa huonekalutehtailijaksi : )

Olen mietiskellyt myös talon nimeä, perheenjäsenten nimiä (jos nyt vain löytäisi sen perheenkin) ja talon huonejakoa. Huonejaon piti olla jo selvä, mutta aloin miettimään, että haluaisin taloon kodinhoitohuoneen ja erillisen ruokahuoneen. Nämä kaikki huoneet eivät kuitenkaan mahdu taloon millään vaikka kerroksia olisikin kolme. Olen jo ajatellut neljättäkin kerrosta, mutta se taitaa olla jo liikaa. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan : )

Saanan linkkivinkin kautta löysin ihanille Sylvanian Families -sivuille. Söpöisiä eläin perheitä vaikka kuinka. Jos en muuta löydä/saa itse aikaiseksi niin varmaankin tilaan tuolta jonkin söpöisen perheen. Valittavana on hurjasti eri perheitä ja on hirvittävän vaikea valita, joten jos päädyn tilaamaan niin pidän äänestyksen, jossa blogissa kävijät saavat äänestää tulevaa perhettä. Raakkaan ensin itse pois sellaiset perheet joita en halua ja laitan sitten listan tänne, niistä joita voi äänestää : )

-Martse